Faciliteiten

Geniet in onze B&B van een heerlijke Nespresso (cups aanwezig), Love beauty & planet verzorgingsproducten, zachte handdoeken en comfortabel katoensatijnen beddengoed. In de winter brandt de pelletkachel en nestelt u zich onder de warme schapenwollen dekens.

Uiteraard is er een snelle gratis wifi-verbinding en de mogelijkheid om je elektrische fiets of auto op te laden. Kom je te voet of op de fiets, dan regelen wij graag het bagagevervoer vanaf je vorige en naar je volgende overnachtingsadres en indien gewenst een lunchpakket. Laat ons je wensen weten!

In de zomer kun je gebruikmaken van de riante tuin met verschillende zitjes, hangmat en barbecue.

Er zijn twee tweepersoonsbedden in de B&B, waarvan een zich op de vide bevindt (ca. 1.70m hoog), bereikbaar met een houten vaste trap, die tevens dienstdoet als kast, op maat gemaakt en een echte eyecatcher in de B&B! Het andere tweepersoonsbed bevindt zich op de begane grond en grenst aan de open badkamer (af te sluiten met een gordijn) met aan de ene kant een toilet en de andere kant de inloopdouche.

De B&B is vooral geschikt voor twee personen of voor gezinnen met kinderen. Uiteraard is een gezelschap van 3 of 4 volwassenen ook welkom, mits je de open badkamer en de lage stahoogte op de vide geen probleem vindt.

Huisdieren en roken zijn niet toegestaan in onze B&B.