In de omgeving

Trek de wandelschoenen aan of stap op de fiets om de prachtige omgeving te ontdekken. Fiets door het bijzondere Maasheggengebied, in juni 2018 toegevoegd aan de Unesco Biosphere-lijst, de uitgestrekte bossen en heidevelden van Sint Anthonis, Natuurgebied de Molenheide, de charmante plaatsen Grave of Ravenstein, of wandel over het Duits Lijntje in Mill en Haps.
Breng een bezoek aan de mooie steden Nijmegen, Den Bosch of Venlo of ga een dagje of avondje uit. Er is meer dan genoeg te doen en te zien in de omgeving!

Wellnessboot in Mill (7 km)
Sauna & Beauty Oase Nederasselt (24 km)
Tuinen van Appeltern in Appeltern (40 km)
Nationaal park De Maasduinen in Bergen (30 km)
Theater de Weijer in Boxmeer (10 km)
Schouwburg Cuijk in Cuijk (12 km)
Theater Markant in Uden (20 km)
Stadsschouwburg en de Vereeniging in Nijmegen (30 km)
De Verkadefabriek in Den Bosch (45 km)

Voor meer toeristische informatie, actuele agenda en evenementen, check de websites van Land van Cuijk en Staatsbosbeheer.

Ook wandelaars van de 4-daagse in Nijmegen zijn van harte welkom. Vanuit station Cuijk (15 minuten rijden vanaf de B&B, gratis parkeergelegenheid bij het station) is er een directe treinverbinding naar Nijmegen (14 minuten). Kom na een enerverende wandeldag bij in alle rust en ruimte of boek een massage bij Fysioxperts in Wanroij. Zij bieden ieder jaar een speciale 4-daagse massage aan. Vroeg ontbijt, lunchpakketten? We regelen het graag voor je!

Eten & drinken
Pluk in het seizoen zelf appels en frambozen, haal eitjes bij de kippen en verzorg zelf je ontbijt met heerlijk vers brood van de bakker om de hoek. Of bestel een heerlijke ontbijtmand met verse broodjes en biologische streekproducten van 't Boerenwinkeltje en Imkerij de Vrije Heerlijkheid. Aan jou de vrijheid en de keus!

’s Avonds kun je heerlijk eten bij restaurant Bij Ties, Chinees Ho Wah (het bekendste Chinees restaurant in het Land van Cuijk), of Grand Café ’t Raadhuis (ook voor lunch).Een frietje halen kan bij snackbar 't Hapje, alles op loopafstand.

Andere fijne restaurants in de omgeving zijn Villa Bloemenhof in Sint Anthonis, restaurant De Heerlijkheid in Boxmeer en 't Zusje en Brasserie de Poorten in Cuijk.
Met kinderen zijn pannenkoekenhuis Linden of De zeven dwergen in Sint Agatha een aanrader.
Of maak een heerlijke salade of eenvoudige maaltijd klaar in de B&B. Je kunt gebruikmaken van de barbecue en er is een kookplaat aanwezig.

Gezinnen met kinderen
Wij verwelkomen, samen met onze drie dochters van 5, 7 en 9 jaar oud, graag gezinnen met kinderen! Kom je met kinderen, dan zorgen wij voor speelgoed, spellen en kinderboeken naar leeftijd. Er zijn kippen en konijnen, en in de grote tuin is er alle ruimte om te spelen, te verstoppen en te ravotten. Zo zijn er rekstokken, een grote ingebouwde trampoline, speelhuis met schommels, zandbak en in de zomer een groot opzetzwembad aanwezig. 

Er zijn twee tweepersoonsbedden in de B&B, waarvan een zich op de vide bevindt (geschikt voor kinderen vanaf ca. 5 jaar). Een spannend plekje voor kinderen met een rond uitkijkraam en leuk uitzicht op de woonkamer en richting de tuin. Zijn de kinderen jonger, dan kunnen zij uiteraard ook beneden slapen en de ouders boven. Ook babybedje(s) of een extra bed (voor een vijfde persoon) zijn mogelijk.

Op drie km afstand van onze B&B bevindt zich recreatiepark De Bergen met manege, grote binnen- en buitenspeeltuin, leuke midgetgolfbaan en zwemmeer.
En verder onder andere:
Manege Sprong Vooruit in Rijkevoort (6 km)
Dierentuin Zoo Parc in Overloon (13 km)
Subtropisch zwemparadijs Het Heijderbos in Heijen (20 km)
Recreatiebad Goch Ness in Goch (30 km, net over de grens in Duitsland)
Attractiepark Toverland in Sevenum (37 km)
De Efteling (72 km)

Fietsvakantie met kinderen?
Op fietsvakantie met kinderen? Vertel ons je wensen en wij stellen graag een leuk arrangement op maat voor jouw gezin samen, op niveau van de leeftijd van de kinderen. Inge is al vele jaren werkzaam bij SNP Natuurreizen in Nijmegen, een reisorganisatie die onder andere fietsreizen voor gezinnen met kinderen samenstelt, ze kent de mooiste plekken en accommodaties in de omgeving van Wanroij en heeft de nodige ervaring in het uitzetten van leuke routes.
Vertel ons hoeveel dagen je wilt fietsen, hoe oud de kinderen zijn, of je eigen fietsen meeneemt of wilt huren, of je vanuit 1 accommodatie wilt fietsen of van de ene naar de andere accommodatie (inclusief bagagevervoer), en eventuele andere wensen, en we maken graag een passend voorstel. 
Heb je een en ander al zelf geregeld, maar ben je alleen nog op zoek naar bijvoorbeeld bagagevervoer tussen de verschillende overnachtingsplaatsen? Ook dat regelen we graag voor je!