Het Aambeeld

Over ons

Met onze liefde en passie voor duurzame bouw, inrichting en tuinontwerp hebben we een fijne plek gecreëerd waar we jou als gast graag ontvangen!
Inspiratie halen we uit onze eigen reizen en vakanties. We zijn altijd op zoek naar bijzondere, kleinschalige en gastvrije plekken om onze (fiets-)vakanties door te brengen. Ook kamperen we graag met het hele gezin in onze vertrouwde De Waard tent op fijne campings in binnen- en buitenland.

In 2009, na een verbouwing van 1,5 jaar, begonnen we een B&B op de bovenverdieping van ons huis. Met de komst van onze dochters Julie, Marie en Suze, die langzaam maar zeker in de jaren daarna alle kamers in het huis overnamen, werd de B&B op een steeds lager pitje gezet. 

Na een heerlijke vakantie op een domaine in de Franse Haute-Vienne én nieuwe inspiratie en kriebels, gooiden we zelf in 2018 opnieuw het roer om en begonnen aan de verbouwing van onze schuur. 
Met zoveel mogelijk tweedehands (bouw)materialen, een pelletkachel, geen gasaansluiting maar elektriciteit via zonnepanelen, wilden we zo duurzaam mogelijk bouwen. 
Met de houten trapkast die naar de vide leidt, voelt het huisje aan als een tiny house.
In onze tuin wordt zoveel mogelijk ecologisch, en vooral niet te netjes :), getuinierd, een grote hobby van Inge, met alle ruimte en de juiste planten voor insecten, vlinders en bijen.

Iedere dag genieten we van onze heerlijke plek en de grote tuin, en we laten jou graag meegenieten!